Spalare geamuri si fatade la inaltime

spalare geamuri la inaltimePutem observa cu usurinta ca arhitectura din ziua de azi se schimba permanent, aparand tot mai multe cladiri cu pereti exteriori din sticla sau acoperite cu materiale vitrate care se inalta pana la cer. Problema incepe cand pe aceste suprafete se depun praful si ploaia care creeaza o imagine inestetica. Curat la patrat va ofera solutia profesionala a spalarii geamurilor si a vitrinelor, dispunand de personal experimentat, ustensile de inalta performanta, totodata asigurand o calitate superioara. O echipa de profesionisti se va ocupa cat mai repede cu putinta de ceea ce iti doresti si iti vor indeplini toate asteptarile si cerintele.

Ultima generatie de echipament RO UNIT osmoza inversa

Este vorba de transformarea apei potabile printr-un sistem de 4 filtre in apa de puritate 99,99% si folosirea ei pe suprafata vitrata cu ajutorul unui prelungitor de 16 m inaltime.
Avantajul acestui sistem este faptul ca dupa spalare geamurile nu trebuiesc uscate mecanic din cauza puritatii apei, la uscarea naturala nu vor ramane pete albe si stropi (acelasi procedeu este folosit la spalarea geamurilor de termopan in interior de catre producator)
Nu se folosesc deloc scari sau alpinisti, totul fiind coordonat de la sol fara niciun risc.
Pretul pe mp fiind la jumatate fata de cel al alpinistilor utilitari.

Paste your AdWords Remarketing code here